Advertisement

Istanbul Esenyurt Yangın - İstanbul Esenyurt'ta Doğalgaz Patlaması Sonrası Yangın - Haber : Edinilen bilgilere göre, esenyurt akçaburbaz mahallesi 117 sokak'ta bulunan bir fabrikada sabah 11.00 sıralarında yangın çıktı.

Istanbul Esenyurt Yangın - İstanbul Esenyurt'ta Doğalgaz Patlaması Sonrası Yangın - Haber : Edinilen bilgilere göre, esenyurt akçaburbaz mahallesi 117 sokak'ta bulunan bir fabrikada sabah 11.00 sıralarında yangın çıktı.. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktığı bildirildi. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi'nde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta dört katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta araç klimaları üreten 3 katlı bir fabrikanın bodrum katında yangın çıktı.

Giriş:04 temmuz 2021 15:22 güncelleme:04 temmuz 2021. İstanbul'ın esenyurt ilçesindeki bir şantiyede işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta dört katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Sokakta bulunan bir binada akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 6 ağustos 2021 istanbul sıcağı 35.

İstanbul Esenyurt'ta korkutan yangın! - Son Dakika Haberler
İstanbul Esenyurt'ta korkutan yangın! - Son Dakika Haberler from imgrosetta.mynet.com.tr
Günün en önemli manşetleri için tıklayın. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Sokakta bulunan bir binada akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa süre içinde alevler büyüdü ve etraftan ciddi şekilde görüldü. En alt katta çıkan yangın kısa sürede kimyasal maddelerin bulunduğu üst kata sıçradı. Giriş:04 temmuz 2021 15:22 güncelleme:04 temmuz 2021.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi'nde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta araç klimaları üreten 3 katlı bir fabrikanın bodrum katında yangın çıktı. İstanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye ekiplerince kontrol altına alınmış olup, herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır denildi. Yangın merdivenleri, yangın kapıları, yangın algılama sistemleri, yangın tüpü dolum ve satışını yapmaktayız. İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında çıkan yangın, bitişikteki 2 fabrikaya daha sıçradı. Giriş:04 temmuz 2021 15:22 güncelleme:04 temmuz 2021. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Benim baktığım yerden haramidere torium arkası gibi gözüküyordu baya büyük bir yangın gibi. Kısa süre içinde alevler büyüdü ve etraftan ciddi şekilde görüldü. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktığı bildirildi. Istanbul esenyurt yangın kıraç izle. İstanbul esenyurt 'ta yangın çıktı.

6 ağustos 2021 istanbul sıcağı 35. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Günün en önemli manşetleri için tıklayın. Edinilen bilgilere göre, esenyurt akçaburbaz mahallesi 117 sokak'ta bulunan bir fabrikada sabah 11.00 sıralarında yangın çıktı. Sokakta bulunan bir binada akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İstanbul Esenyurt'ta 3 fabrikada yangın çıktı
İstanbul Esenyurt'ta 3 fabrikada yangın çıktı from iaahbr.tmgrup.com.tr
Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Edinilen bilgilere göre, esenyurt akçaburbaz mahallesi 117 sokak'ta bulunan bir fabrikada sabah 11.00 sıralarında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta meydana gelen yangının ardından siyah dumanlar gökyüzünü kapladı. Kısa süre içinde alevler büyüdü ve etraftan ciddi şekilde görüldü. İstanbul esenyurt'ta dört katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi'nde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı.

Sokakta bulunan bir binada akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktığı bildirildi. Yangın ile ilgili son dakika gelişmeleri ise herkes tarafından merak ediliyor. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. 6 ağustos 2021 istanbul sıcağı 35. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında bu sabah erken saatlerde yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, esenyurt akçaburbaz mahallesi 117 sokak'ta bulunan bir fabrikada sabah 11.00 sıralarında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi'nde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Giriş:04 temmuz 2021 15:22 güncelleme:04 temmuz 2021. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan yangın büyüyerek yan fabrikalara da sıçradı.

Günün en önemli manşetleri için tıklayın. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Kısa süre içinde alevler büyüdü ve etraftan ciddi şekilde görüldü. İstanbul valiliği, esenyurt'ta bu sabah başlayan yangınla ilgili açıklama yaptı. Giriş:04 temmuz 2021 15:22 güncelleme:04 temmuz 2021.

Esenyurt'ta medikal ürün atölyesinde yangın çıktı- Artı Gerçek
Esenyurt'ta medikal ürün atölyesinde yangın çıktı- Artı Gerçek from img.artigercek.com
Yangın ile ilgili son dakika gelişmeleri ise herkes tarafından merak ediliyor. İstanbul'ın esenyurt ilçesindeki bir şantiyede işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul valiliği, esenyurt'ta bu sabah başlayan yangınla ilgili açıklama yaptı. İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında çıkan yangın, bitişikteki 2 fabrikaya daha sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, esenyurt akçaburbaz mahallesi 117 sokak'ta bulunan bir fabrikada sabah 11.00 sıralarında yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahele ediyor.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta dört katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında bu sabah erken saatlerde yangın çıktı. Giriş:04 temmuz 2021 15:22 güncelleme:04 temmuz 2021. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada, yangın 4 bin metrekarelik açık alanda başladı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahele ediyor. İstanbul esenyurt 'ta yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. En alt katta çıkan yangın kısa sürede kimyasal maddelerin bulunduğu üst kata sıçradı. Edinilen bilgilere göre, esenyurt akçaburbaz mahallesi 117 sokak'ta bulunan bir fabrikada sabah 11.00 sıralarında yangın çıktı. İstanbul valiliği, esenyurt'ta bu sabah başlayan yangınla ilgili açıklama yaptı.

Yangına 98 araç ve 180'den fazla personel müdahale ediyor esenyurt yangın. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada, yangın 4 bin metrekarelik açık alanda başladı.

Posting Komentar

0 Komentar